Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum Running Slow?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Forum Running Slow?

    No problems. Windows XP and 7. Must depend on times like Seweratz describes.

    J.C.

    Comment


    • #47
      Re: Forum Running Slow?

      Originally posted by BadgerDave View Post
      Awww Man .......... I have no clue as to what a DNS attack could possibly be. Could Al Gore be behind all this.
      Well its an attack on the Domain Name Server which casues massive slow downs or stops the server from responding to normal users. The actual attack is known as a DoS (Denial of Service Attack)

      Here is a few links explaining

      http://www.security-faqs.com/how-dns...web-sites.html

      http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack

      http://en.wikipedia.org/wiki/DNS_cache_poisoning
      Ron Hasil Lic #058-160417
      A-Archer Sewer & Plumbing specializing in:
      Tankless Water Heaters | Drain and Sewer Cleaning
      Sump and Ejector Pumps | Backflow RPZ Testing

      Comment


      • #48
        Re: Forum Running Slow?

        8:11 EST Running fast.

        Comment


        • #49
          Re: Forum Running Slow?

          Experienced a slow down at 9:05. took a couple minutes to load but fast again. Seeing what can be done. A lot easier to fix consistent problems

          Josh

          Comment


          • #50
            Re: Forum Running Slow?

            The wheels are turning on diagnosing this one. Need to do a little bit of monitoring the server closely before I can figure out what is causing the issues.

            Josh

            Comment


            • #51
              Re: Forum Running Slow?

              I overslept today so I missed the normal slow down time. I got on at 9:15 central its running nice and fast. I will try to get on at 8 again tomorrow.
              Ron Hasil Lic #058-160417
              A-Archer Sewer & Plumbing specializing in:
              Tankless Water Heaters | Drain and Sewer Cleaning
              Sump and Ejector Pumps | Backflow RPZ Testing

              Comment


              • #52
                Re: Forum Running Slow?

                Originally posted by SewerRatz View Post
                I overslept today so I missed the normal slow down time. I got on at 9:15 central its running nice and fast. I will try to get on at 8 again tomorrow.
                I tried hitting the forum this morning @ 7:30 Central Time and did not get a response from the server...

                Comment


                • #53
                  Re: Forum Running Slow?

                  At 7:50 CST this AM it took 7 minutes for the site to load.

                  EDIT: And, 2 minutes for this reply to load.
                  Last edited by BadgerDave; 09-16-2010, 08:08 AM.
                  ================================================== ====
                  ~~Don't worry about old age; it doesn't last that long.

                  Comment


                  • #54
                    Re: Forum Running Slow?

                    8:45 am central to 8:55 am pages are taking 2 to 3 minutes to load.
                    Ron Hasil Lic #058-160417
                    A-Archer Sewer & Plumbing specializing in:
                    Tankless Water Heaters | Drain and Sewer Cleaning
                    Sump and Ejector Pumps | Backflow RPZ Testing

                    Comment


                    • #55
                      Re: Forum Running Slow?

                      Well for about a half hour I was getting a Database error. Here is a screen shot.

                      Attached Files
                      Ron Hasil Lic #058-160417
                      A-Archer Sewer & Plumbing specializing in:
                      Tankless Water Heaters | Drain and Sewer Cleaning
                      Sump and Ejector Pumps | Backflow RPZ Testing

                      Comment

                      Working...
                      X