Announcement

Collapse
No announcement yet.

Slow Page Load

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Slow Page Load

    Lately, it seems like it is taking longer for pages to load than it did as recently as last week. Is anyone else experiencing this? I've deleted the cookies for this site and it didn't seem to help at all.
    I decided to change calling the bathroom the "John" and renamed it the "Jim". I feel so much better saying I went to the Jim this morning.

  • #2
    Just posted a few replys and seems good to me.
    If you want to test your connection speed here is what I use
    ISP Speed Test

    Comment


    • #3
      I cleaned up all of my cookies and now everything seems to be back to normal. Something goofy definately happened though. I have this site on my favorites menu and it stopped working last Friday. Took me till Monday to realize the problem was at my end and not Ridgids', DOH! [img]redface.gif[/img]
      I decided to change calling the bathroom the "John" and renamed it the "Jim". I feel so much better saying I went to the Jim this morning.

      Comment


      • #4
        It's not just you, Dave. My bookmarked link directly into the forum front page broke last week too. It gave me a "page not found" error. Norm must have changed the path if you saved a logged on link. Going directly into the forums worked fine.

        Also, I've found the page loading to be slow lately, too. And I'm in the same building!

        Steve
        Steve
        www.MorrisGarage.com

        Comment


        • #5
          lately tried removing all cookies myself but sometimes its still slow in reloading a page..

          Comment

          Working...
          X